Noutăţi în colecţiile bibliotecii

Rausch, Andrea. Dicţionarul Dumont de plante aromatice : Cultivare, gastronomie, cosmetică, efecte terapeutice. Bucureşti : Allfa, 2008. Cota: I 33.086

Cele mai cunoscute plante aromatice de la A la Z, cu ilustraţii alături de reţete, utilizarea lor drept produse cosmetice sau în scopuri medicinale.

Ardelean, Aurel ; Mohan, Gheorghe. Flora medicinală a României. Bucureşti : All, 2008. Cota: III 43.171

Mică enciclopedie ce prezintă specii de plante din flora spontană şi cea cultivată, utilizate în tratarea diverselor afecţiuni ale organismului uman.

Pinker, Steven. Cum funcţionează mintea. Bucureşti : Allfa, 2009. Cota: III 43.167

Ce este mintea, cum a evoluat ea şi cum ne permite ea să vedem, să gândim, să interacţionăm unii cu ceilalţi. O sinteză a celor mai reuşite explicaţii ale vieţii mentale, apelând de la teorii care merg de la neuroştiinţe şa economie şi psihologie socială. Cartea a primit distincţia New York Times pentru Cartea Anului şi a fost nominalizată la Premiul Pulitzer.

nu-ti-sta-in-cale-5-chei-pentru-a-depasi-asteptarile-tuturor-74773Cooper, Robert K. Nu-ţi sta în cale : 5 chei pentru a depăşi aşteptările tuturor. Bucureşti : Allfa, 2009. Cota: II 100.391

Un ghid care vă însoţeşte pas cu pas către depăşirea aşteptărilor celor din jur. Prezintă cinci strategii pentru a face alegerile care vă angajează şi vă declară câştigători în faţa realităţilor de azi.

500

Person, Ron. Utilizare Word pentru Windows 95. Ediţie specială : Manual de utilizare complet. Bucureşti : Teora , 1997. Cota: III 33.900

Secretele pe care trebuie să le cunoaşteţi pentru stăpânirea programului Word pentru Windows 95 vă stau acum la dispoziţie.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.