Ce să mai citim! Un ghid pentru descoperirea echilibrului interior

Într-o lume din ce în ce mai agitată, autorul acestui volum propune un ghid pentru descoperirea echilibrului interior, pentru o viață interioară armonioasă, care să ofere calea spre o fericire adevărată și nu spre o viaţă în care să predomine lucrurile frivole.

Majoritatea cărților de dezvoltare personală oferă sfaturi despre cum să ai o căsnicie fericită, să întâlnești dragostea adevărată sau să ajungi un om de succes. În fața unei societăți a imaginii, zgomotului, vitezei, dezvoltarea vieții interioare reprezintă o provocare, forța care dă sens valorilor spirituale.

Bazându-se pe neuroștiințe și mindfulness, Christophe André oferă cititorului 40 de exerciții de autocunoaștere pentru o mai bună înțelegere a emoțiilor, a experiențelor existențiale și, nu în ultimul rând, a căilor de a accede la viața interioară (acceptare, iertare, introspecție). Plecând de fiecare dată de la un pasaj grăitor din marea literatură (de la Tolstoi și Rilke, la Pessoa și Cioran), cele 40 de lecții demonstrează cât de importantă este interioritatea într-o lume în care aparențele, urgențele și imperativul de a performa ne deconectează de la partea opusă a minții noastre.

Christophe André este medic psihiatru la Spitalul Sainte-Anne din Paris și profesor la Universitatea Paris X.

Volumul Viața interioară poate fi împrumutat la domiciliu de la sediul central al Bibliotecii Județene „V. A. Urechia” sau poate fi studiat în cadrul sălii de lectură (cota II 121.986).

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.