1 Iunie – o călătorie în lumea copilăriei!

De 1 Iunie îi invităm pe nostalgicii vremurilor de altădată să parcurgă expoziția organizată pe parcursul lunii iunie în foaierul Sălilor de lectură de la sediul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, de către Serviciul Referințe și compartimentul Colecții Speciale.

Intitulată Călătorie în copilăria de altădată, expoziția cuprinde fotografii din Colecțiile Speciale ale bibliotecii, precum și din donațiile primite în cadrul proiectului Fotografia ta, istoria noastră! Amintirile voastre, istoria Galațiului!, ce promovează rolul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” în procesul de recuperare și de conservare a memoriei locale și importanța donatorilor în recuperarea memoriei fotografice comunitare.

Expoziția vă propune să parcurgeți secvențe din copilăria gălățenilor din secolele trecute, prin intermediul unor fotografii de familie executate în atelierele meșterilor fotografi de altădată sau a unor instantanee surprinse pe străzile Galațiului de acum zeci de ani în urmă, în care puteți descoperi și aspecte din orașul de altădată.

Cele trei vitrine ale expoziției se vor transforma într-o capsulă a timpului ce vă va purta înapoi în timp, la jocurile copilăriei și la inocența acelor vremuri trecute.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.