Conducerea afacerilor, la genul feminin!

A fost publicat clasamentul anual 100 cele mai puternice femei din business, realizat de revista Business Magazin.

Criza sanitară a anului trecut și a începutului de 2021 a afectat puternic mediul economic. Ca atare, persoanele aflate în poziție de conducere au trebuit să soluționeze nu doar chestiunile curente legate de activitatea zilnică a afacerilor pe care le coordonează, dar să facă față și provocărilor muncii desfășurate mai mult online, a mediului de lucru în schimbare, cu accent mult mai mare pe folosirea mijloacelor IT&C în munca cotidiană, cum ar fi deja celebrele sesiuni Zoom sau pe alte platforme de comunicare. În egală  măsură, au fost consemnate și experiențele acelor manageri care, prin natura activității lor, nu pot să își coordoneze activitățile de la distanță.

Criteriile folosite în alcătuirea acestui top sunt binecunoscute:

  • varietatea proiectelor în care sunt implicate femeile aflate în poziții de conducere, atât în sfera businessului lor, dar și în afara acestuia;
  • notorietatea;
  • implicarea în cauze de natură socială, modalitatea de depășire a dificultăților profesionale;
  • numărul de angajați și veniturile firmelor pe care le reprezintă (date oficiale sau date oferite de reprezentanții respectivelor firme).

100 cele mai puternice femei din business poate fi consultată la sediul central al Bibliotecii Județene ”V.A. Urechia”, la Sala de Lectură , având cota:  P II 2.449.

 

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.