Astăzi intrăm în noul an! O tragere la Loto ne poartă noroc!

O tragere la loto la sfârșit de an? De ce nu! Mulți dintre noi și-au încercat norocul la trecerea dintre ani. Haideți să ne întoarcem mai mult sau mai puțin în timp, în Galații anului 1881 sau în anii ’30, ’50, ’70, să vedem ce premii promiteau acestea!

În anul 1881, acum 140 de ani, „losurile serbe” ale loteriei promiteau, în ziarul local, Vocea Covurluiului, câștiguri de 100.000 de franci în aur. Premiile loteriei sârbe puteau fi ridicate, dacă aveai norocul să câștigi, de la Viena, Budapesta, Belgrad sau din orice altă capitală europeană, fiind garantate de guvernul princiar sârb. Sau, dacă ne uităm în vechile cărți poștale ale Galațiului din anii ’30, se pare că „toate drumurile norocului” duceau la Colectura Hermes, care își avea filiala situată în centrul orașului, în Piața „C. Negri”.

În anul 1956, Moș Gerilă era cel care promitea, la ultima tragere a anului, premii suplimentare.

Dar să ne întoarcem mai puțin în timp, la cunoscutele Loto – Pronosport, unele care mai există și astăzi în aceleași locații!

Tragerea specială a Revelionului din 1 ianuarie 1972 număra printre premii atât autoturisme Dacia sau Skoda, excursii în Italia și Turcia, cât și premii în bani. Cinci ani mai târziu, la tragerea din 1 ianuarie 1977, pe lângă autoturisme și bani, se puteau câștiga excursii în Uniunea Sovietică, Cehoslovacia, Franța și Turcia.

Poate doriți să vă încercați și azi norocul? Noi vă dorim tot norocul din lume și vă mulțumim că ați fost alături de noi în acest an!

Vă dorim un an nou 2022 cu bucurii și mai ales cu multă sănătate!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.