Campanie online de promovare a lecturii
SECȚIA ÎMPRUMUT LA DOMICILIU PENTRU COPII

Argument

De-a lungul anilor Secția pentru Copii din cadrul Bibliotecii Județene „V.A.Urechia” a derulat mai multe proiecte/campanii de promovare a lecturii. Având în vedere că acum trecem printr-o perioadă dificilă privind distanțarea fizică, ne-am gândit să venim în întâmpinarea cititorilor copii cu o campanie de promovare a lecturii online. Dacă în luna mai, un bibliotecar de la Secția Copii a citit povești pentru cei mici, în lunile care urmează (iunie-septembrie) invităm copiii să citească online. Așadar, vă așteptăm, dragi copii, să fim din nou împreună, prin implicarea voastră în derularea acestei campanii!.

Regulament

Secția pentru Copii oferă posibilitatea celor mici să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de competiție printr-o campanie de promovare a lecturii online. Copiii se vor înregistra cu o poveste sau un fragment dintr-o poveste și vor trimite filmulețul pe messenger-ul paginii de Facebook: Sectia Copii – Clubul Curioșilor sau pe e-mail sectiacopii2020@gmail.com. La sfârșitul fiecărei luni, înregistrarea cu cele mai multe vizualizări va fi declarată câștigătoare. Campionul va fi anunțat public, va primi o diplomă de fidelitate, o carte - surpriză și multe aplauze online!

Scop

Dezvoltarea și stimularea interesului pentru lectură de la cea mai fragedă vârstă.

Obiectivele

Grupul țintă:

Copii cu vârsta de până la 14 ani.

Perioada desfășurării

Iunie – septembrie 2020

Locul de desfăşurare

În mediul online, pe pagina de Facebook: Secția Copii – Clubul Curioșilor.

Resursele ce vor fi utilizate în cadrul Proiectului

Concluzii:

Campania își propune să dezvolte comunicarea online cu cititorii copii și să-i atragă la lectură prin mijloace moderne de comunicare..

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pot fi solicitate de la Secţia Copii a Bibliotecii Judeţene „V.A.Urechia” Galați la telefon: 0236/411037/interior 128, pe pagina de Facebook Sectia Copii – Clubul Curioșilor sau prin e-mail: sectiacopii2020@gmail.com. Persoană de contact: Târâlă-Sava Maricica, telefon: 0732334662.