,,Hai, mai bine despre copilărie să povestim, căci ea este veselă și nevinovată, și drept vorbind acesta-i adevărul” (Ion Creangă)

Argument

Avem atâtea amintiri frumoase și amuzante din vremea copilăriei noastre care ne inundă și acum sufletele de împlinire și emoție. Poate nu este târziu să le povestim copiilor despre adevăratele jocuri ale copilăriei noastre, chiar dacă s-a produs un declin între jocurile de altădată și jocurile preferate de copiii din ziua de astăzi.

De aceea, Filiala nr. 2 ,,Paul Păltănea”, în colaborare cu Fundația ,,Andreiana Juventus”, a demarat acest proiect, pe parcursul lunii iunie, provocându-i pe cei mici, la jocuri din copilărie, în vremuri de pandemie, când toată distracția copiilor s-a mutat în mediul online.

Cum se distrează copiii, ce jocuri, idei creative sau talente ascunse au aceștia, poate fi modul nostru de a-i provoca pe cei mici, să ne destăinuie ce preocupări au în timpul liber.

Scop

Scopul acestui proiect este de a-i convinge pe cei mici să-și depășească temerile, să fie încrezători și să se bucure de anii și de jocurile copilăriei.

Obiectivele

Grupul țintă:

Grupul țintă este format din utilizatori actuali și potențiali ai bibliotecii.

Locul de desfăşurare

În mediul online, pe pagina de facebook: Filiala nr. 2 ,Paul Păltănea” - Bibliotecă Municipală: https://www.facebook.com/BVAU-Filiala-nr2-Paul-P%C4%83lt%C4%83nea-Gala%C8%9Bi-Biblioteca-Municipal%C4%83-537902519608781/

Resursele ce vor fi utilizate în cadrul Proiectului

Concluzii:

Proiectul își propune să aducă un echilibru între cunoștințele deținute de persoanele din grupul țintă și nivelul tehnologic al societății, să înlăture unele cauze de inadaptare ale acestora și a senzației de inutilitate, să ajute la formarea unei comunități pe baza unor interese comune, să faciliteze participarea instituției bibliotecii la dezvoltarea unor abilități și capacități și la obținerea unor rezultate pozitive în dezvoltarea personală a participanților.