Cu siguranță, flacăra învierii a existat în inima fiecăruia

Argument

Am așteptat cu toții venirea primăverii, cu gândul la cea mai importantă sărbătoare a creștinității. Însă, vremurile ne-au pregătit altceva, cu totul diferit, pentru majoritatea creștinilor care în această perioadă se pregăteau să întâmpine așa cum se cuvine, Învierea Domnului. Anul acesta nu am simțit bucuria acestei sărbători și fiecare am căutat să înțelegem sensul unor lucruri mai puțin cunoscute și întâlnite de-a lungul vieții noastre.

Cu siguranță, flacăra învierii a existat în inima fiecăruia, stând acasă, alături de cei dragi, poate puțini la număr, dar cu credință și speranță că vom depăși împreună această provocare, din care să învățăm să fim mai uniți și solidari cu cei aflați în suferință.

Filiala nr. 2 ,,Paul Păltănea”, în colaborare cu Fundația ,,Andreiana Juventus” vă aduce un strop de speranță și lumină în casele fiecăruia, invitându-vă la un nou proiect de suflet, prin care să ne bucurăm împreună de aceste sărbători creștine.

Scop

Rolul acestui proiect este de a aduce în casele tuturor utilizatorilor liniște sufletească, bucurie, speranță, folosind ca mijloc de comunicare spațiul online, pentru a fi mai aproape de utilizatorii noștri.

Obiective

Perioada de derulare

Mai 2020

Rezultate așteptate

participarea utilizatorilor la proiectele online inițiate de bibliotecă și conștientizarea acestora cu privire la importanța bibliotecii în comunitate, și nu numai.

Grup țintă

Grupul ţintă este alcătuit din utilizatori ai bibliotecii fără limită de vârstă.

Locul de desfășurare

pagina de Facebook a Filialei nr. 2 „Paul Păltănea” https://www.facebook.com/BVAU-Filiala-nr2-Paul-P%C4%83lt%C4%83nea-Gala%C8%9Bi-Biblioteca-Municipal%C4%83-537902519608781/ .

Resurse folosite în derularea proiectului

Concluzii

Trăim o perioadă incertă, și ne gândim la utilizatorii bibliotecii, care au fost nevoiți să stea acasă și să accepte această perioadă de izolare destul de grea. De aceea, biblioteca vine în ajutorul acestora cu proiecte online, recreative și educative, cu convingerea că vor depăși cu bine această perioadă, iar imaginația și creativitatea îi vor ajuta șă realizeze lucruri frumoase.