Zilele Bibliotecii V.A. Urechia 26 noiembrie 2007

Programul Zilelor Bibliotecii

În perioada 26 - 30 noiembrie 2007, au avut loc, manifestările prilejuite de Zilele Bibliotecii „V.A. Urechia” Galați, ca parte componentă a Zilelor Galațiului 2007. Manifestările au avut loc atât la Sediul central cât și la Filiala 1 a Bibliotecii.

Vizită la Galați a dirijorului Ilarion Ionescu-Galați 19 noiembrie 2007

Ilarion Ionescu-Galați

În decursul săptămânii 19-24 noiembrie a.c. a avut loc vizita la Biblioteca V.A. Urechia Galați a dirijorului Ilarion Ionescu-Galați, personalitate marcantă a culturii românești de origine gălățeană. Maestrul Ilarion Ionescu-Galați, pe lângă programul zilnic de repetiții, va efectua o serie de vizite în unele instituții gălățene: Biblioteca „V.A. Urechia”, Viața Liberă, Apaterm, Icepronav, Administrația Piețelor Comerciale, Camera de Comerț și Industrie Galați, Ship Design Group, RomLotus, Ecosal, Universitatea „Dunărea de Jos”, Episcopia Dunării de Jos, Primăria Galati.
Programul săptămânii se va încheia vineri, 23 nov. 2007, cu susținerea concertului extraordinar „W.A. Mozart” la Teatrul Muzical „Nae Leonard” Galați.

OXFORD UNIVERSITY PRESS - Acces gratuit 2 noiembrie 2007

Oxford

Între 30 octombrie - 30 noiembrie 2007, a fost deschisă pentru dumneavoastră, utilizatori ai Bibliotecii „V.A. Urechia” Galați, o perioadă de evaluare gratuită a bazelor de date Oxford University Press pentru o perioadă de 30 de zile. Pe durata accesului, a avut acces atât la colecția integrală de reviste editate de Oxford University Press cât și la o serie de cărți electronice de referință și dicționare. [Citește mai departe...].

Utilizăm setul de caractere UTF-8