Clubul Curioșilor

Dragi copii, a venit vara cu mult soare și voie bună! Așadar, vă așteptăm, în perioada 5 -26 iulie 2023, la sediul central al Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”, instituție subordonată Consiliului Județean, pentru a petrece momente de poveste alături de membrii Clubului Curioșilor și a invitaților lor. Vom dansa, vom cânta și ne vom aminti de toate jocurile frumoase ale copilăriei, dar cel mai important lucru vom citi și vom descoperi bucuria lecturii.

Ne vor fi alături cadre didactice, implicate în activitățile de vacanță, și oameni talentați, care ne vor învăța cum să confecționăm păpuși sau cum să ne descoperim emoțiile pozitive. Startul activităților va fi dat pe 5 iulie 2023, la ora 10:00, în curtea Bibliotecii. Intrarea este liberă! Vă așteptăm cu mult drag și vă garantăm distracție maximă!
Dragi copii, dacă v-ați plictisit de cărțile voastre și nu le mai citiți, atunci aduceți-le la Bibliotecă și puteți lua, la schimb, o altă carte adusă de alți copii, activitate din cadrul Campaniei de promovare a lecturii „Dar din dar se face Rai!”

Activitatea are loc la Sediul central al Bibliotecii, Vezi harta

O vară cu mult soare și povești

5 iulie

Deschidere
O vară cu mult soare și povești

Galerie foto

Detectivii de emoții! Atelier de dezvoltare personală

12 iulie

Detectivii de emoții! Atelier de dezvoltare personală.
Bucuria lecturii!

Galerie foto

Cum e corect? Ne jucăm șî învățăm

19 iulie

Cum e corect? Ne jucăm șî învățăm.
Jocurile copilăriei

Galerie foto

Artă și îndemânare! Atelier de creație. Să fim ECO!

26 iulie

Artă și îndemânare! Atelier de creație
Să fim ECO!

Galerie foto