Argument

Dintre cele mai frumoase basme şi legende ale lumii, am ales să promovăm cartea „Puterea magică a iubirii”. Volumul cuprinde 13 poveşti care vorbesc despre dragoste, fericire, prietenie, devotament, compasiune, înţelegere, bunătate, credinţă şi valori adevărate. Cartea aceasta poate fi un prilej de a petrece momente de tihnă şi de apropiere sufletească împreună cu familia în vremea sărbătorilor de iarnă, dar şi oricând vrem să ne bucurăm împreună cu cei care ne sunt dragi. Bucuria cea mai mare a unui părinte este atunci când își vede copilul interesat de o carte, de o poveste. Așadar prin intermediul paginii de Facebook: Secția Copii – Clubul Curioșilor vom posta în fiecare zi o poveste din această carte minunată..

Scop

„Puterea magică a iubirii - o carte, o poveste”, proiect online pentru copii, îți propune să promoveze lectura în vederea dezvoltării unor capacităţi dintre cele mai diverse: înţelegerea sensurilor din context, înţelegerea conceptelor şi a imaginilor abstracte, capacitatea de a memora şi imagina, precum şi un nivel ridicat de maturizare emoţională şi intelectuală.

Obiectivele

Grupul țintă:

Copii cu vârsta de până la 14 ani.

Perioada de desfăşurare

Zilnic

Locul de desfăşurare

În mediul online, pe pagina de Facebook: Secția Copii – Clubul Curioșilor.

Resursele ce vor fi utilizate în cadrul Proiectului

Concluzii:

Prin prezentarea cărții, a textului și a imaginilor ne propunem să deschidem porţi spre universuri nebănuite. Prin lectură copiii își vor crea un bagaj bogat și variat de cunoaștere și își vor dezvolta abilitățile de comunicare.